Wedding Photographers in Porto – Casa da Musica


Wedding photographers in Porto
Casa da Música.

Heerlijk naar uitgekeken: Een aantal dagen in Maart met Fotografen naar Porto! Van de stad genieten en naar inspirerende sprekers luisteren tijdens de Fearless Photographers Conference!

Portugal heeft een plekje in ons hart! Als gezin komen we hier al heel graag en voelde het bijna als thuiskomen , slenterend tussen de heerlijke straten van Portugal en genietend van de Portugese keuken!

Dit keer met een camera om mijn nek en was ik niet de enige! Ik vind het altijd moeilijk om in een stad te lopen en zomaar wat foto’s te maken! Mijn collega’s zijn daar een stuk beter in! Ik moet even rondkijken en dan de stad proeven en fotograferen wat ik er nu zo mooi aan vind! Ik ben dol op de kleuren en patronen van de Azulechos! Mooie huizen vol met patronen, die je kunt bewonderen in Porto!

Van de traditionele tegeltjes, is er ook het prachtige, moderne en vooral strakke  Casa da Música, die door niemand minder dan onze Rotterdamse Remco Koolhaas ontworpen is! Vanuit buiten kun je ook weer de traditionele Azulechos zien! Een prachtige combi, daar moest ik wat mee doen!

Met een aantal fotografen wilden we daar toch wel wat foto’s gaan maken! Terwijl mijn supertoffe collega’s wild aan het schieten waren en de meest prachtige portretten schoten, was ik na 2 foto’s klaar! Azulechos en Remco Koolhaas, ik heb er een Casa da Música Azulechos van gemaakt!

Dit zijn dan de twee foto’s! Niet bijzonder, weinig kleur, maar wel de kleuren van de Portugese Azulechos …..

Koolhaas_Miranda_Vijfvinkel_Web_1 Koolhaas_Miranda_Vijfvinkel_Web_2

Om dit te creëren! Remco Koolhaas Azulechos!

Koolhaas_Miranda_Vijfvinkel_Web

 

Comments

comments


Leave a comment