Martijn en Juf Denise trouwen!


Wij hebben drie schoolgaande dochters en weten na een aantal jaar dat de juffen en meesters heel belangrijk voor ze zijn! Ieder jaar weer (echt waar) hebben ze schatten van juffen, afgewisseld met stoere meesters!

Maar ook juffen trouwen! Zo kreeg ik begin dit jaar van juf Denise een mail dat ze ging trouwen en alleen de openingszin van de mail was al te leuk “ja, wij willen trouwen met Miranda”.

Bij ons gesprek werd het bruidspaar extra in de watten gelegd, want moest er door de kinderen een taart gebakken worden en of de juf nu trek had of niet, deze werd aardig opgedrongen!

De dag zou dan nog even duren, maar in oktober was het dan zover: “Juf Denise gaat trouwen met haar Martijn” en ik was even geen moeder van, maar de bruidsfotograaf.
In de ochtend heerlijk bij de familie van Denise en daar was het al grote pret!

Een dag in het leven van mij als trouwfotograaf Rotterdam: Trouwen op de Coolsingel, in het Stadhuis van Rotterdam, een fotoshoot in het Rotterdamse en zelfs een straat van de naam van Martijn en de achternaam die Denise zou gaan krijgen!

Mede door familie en leuke vriendenclub van Martijn en Denise was het een super herfstdag in Rotterdam! Een mooie afsluiter zo voor het trouwseizoen!

Martijn en Denise, super bedankt!Trouwfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf_aankleden Bruidsfotograaf_Rotterdam_stropdassen Bruidsfotograaf_Rotterdam_getting_ready Bruidsfotograaf_Rotterdam_Stropdassenwinkel Trouwfotograaf_Rotterdam_getting ready Trouwfotograaf Rotterdam_Getting_ready Awardwinning_fotograaf_Rotterdam Trouwfotograaf_Rotterdam_looking in the mirror Trouwfotograaf_Rotterdam_ontmoeten Bruidsfotografie_Rotterdam_fotoshoot Bruidsfotograaf_Rotterdam_Kralingse Bos Bruidsfotografie Rotterdam_Kralingse Bos Bruidsfotograaf_Rotterdam_beer trouwt Fotograaf Rotterdam_Rotterdamse fotoshoot Stadhuis Coolsingel_Bruidsfotograaf_Rotterdam Stadhuis Coolsingel_Bruidsfotograaf_grote_zaal Stadhuis Coolsingel_grote_zaal Stadhuis_rotterdam_ja-woord Stadhuis Coolsingel_Bruidsfotograaf _20 Stadhuis Coolsingel_Bruidsfotograaf _21 De_tuinen_Kralingse_Bos De_tuinen_Kralingse_bos_Bruidsfotograaf Trouwreportage_de_tuinen_Kralingen Trouwereportage_Kralingen_tuinen_feest Trouwreportage_Rotterdam

 

Comments

comments


Comments (1)