Trouwfotograaf Ridderkerk: Koen, Kim en de ANWB


Trouwfotograaf Ridderkerk : Koen en Kim had ik al eerder ontmoet tijdens de trouwreportage van Koen zijn zus, maar wist toen nog niet dat ze een jaar later zouden trouwen!

Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_01Eenmaal aan de keukentafel begreep ik het: Duidelijk familie, binnen 5 minuten lagen we onder tafel van het lachen!

In september zou het dan zo ver zijn! Trouwen gingen ze niet in Ridderkerk, maar in het prachtige Oude Koetshuys, in Oud-Alblas! Een prachtig huis in een geweldige omgeving, van een ontzettend leuk echtpaar, die hun huis ook als trouw locatie aanbieden!

Na de ontmoeting bij de ouders van Kim, was het dan eindelijk zover! Met de ANWB auto als trouwvervoer op stap voor de fotoshoot! Koen werkt bij de ANWB en kon een geweldige oude ANWB auto gebruiken als trouwvervoer!

Voor de fotoshoot zijn we in Ridderkerk en omstreken aan de slag gegaan! Heerlijk vertrouwd gevoel om met de ANWB op stap te gaan! 😉

De ceremonie in het Oude Koetshuys was geweldig; de humor van Koen en Kim kwam hier helemaal in terug en wat we toen niet wisten dat er 6 maanden later een dochtertje zou zijn! Bekijk hier hun prachtige dochter!

Nogmaals bedankt Koen en Kim.

Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_13 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_12 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_11 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_10 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_09 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_08 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_07 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_06 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_05 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_04 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_03 Trouwfotograaf_Ridderkerk_Trouwen_met_Miranda_02

Comments

comments


Leave a comment