Trouwfotograaf Ridderkerk: Elkaar al 34 jaar kennen en elkaar het ja-woord geven


Bruidsfotograaf Ridderkerk: Elkaar al 34 jaar kennen en elkaar alsnog het ja-woord geven!

Twee keer feest deze dag: Twee hele lieve mensen die na 34 jaar elkaar het ja-woord zouden geven en dat ik eindelijk met Harriëtte zou kunnen samenwerken op hun prachtige nieuwe locatie de Paradijshoeve.

Rob en Elly hadden besloten dat het na 34 jaar samen toch wel leuk was om als man en vrouw door het leven te gaan en wilde dit eigenlijk rustig doen, maar al snel werd het toch een klein feestje met kinderen en kleinkinderen op een heerlijke zonnige woensdagmiddag op de Paradijshoeve!

En dan het verhaal van de vriendschap met Piet en Harriëtte, die gaat ook al flink wat jaren terug, nog geen 35 jaar, maar door mijn zus zijn we al flink wat jaren met elkaar bevriend.

Vorig jaar hebben Piet en Harriëtte een prachtige locatie geopend die beschikbaar is voor events, vergaderingen en om te trouwen èn hier komen we dan samen: Harriëtte als Babs en ik als fotograaf!

Sommige mensen hebben het spreken en presenteren in hun bloed, zo ook Harriëtte! Het worden van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand was dan ook een stap die heel goed zou passen!
En wat deed ze het goed! Een mooi verhaal voor het bruidspaar en hun familie!

Het was een  mooie lente dag in april!

Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0002 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0003 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0004 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0008 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0009 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0010 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0011 Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0012
Trouwen_met_Miranda_Rotterdam_Paradijshoeve_Ridderkerk_0001

 

Nog een huwelijk in Ridderkerk bekijken?

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments


Leave a comment