Bruidsfotograaf Huizen – Trouwfeest en afscheidsfeest en wat voor een feest was dat!


Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_01Ik ontmoette Johanna niet eens zo heel lang geleden, maar eenmaal aan de keukentafel was het of ik met een oude bekende aan het praten was.

Aan de keukentafel begon Johanna te vertellen van haar aanstelling in Amerika en het nieuwe avontuur wat zij en Michiel aan zouden gaan! Voor dat ze gaan, moest er nog wel getrouwd worden. Iets waar ze beiden eigenlijk niet eerder aan gedacht hadden. En als ze dan toch naar het verre Amerika gaan, direct een goede reden om een leuk trouwfeest/afscheidsfeest van te maken!

Door gezamenlijke interesses hadden we beiden niet in de gaten dat er zomaar 4 uur verstreken was. Die `klik` zat wel goed!

Michiel en Johanna  hadden voor een trouw ceremonie aan het water gekozen! Met mijn maritieme hart, loop ik altijd wel warm voor dit soort trouwreportages en zeker als er ook gevaren mag worden!

De trouwlocatie was meer dan fantastisch! In Huizen dit keer, waar nog niet heel lang een compleet nieuw complex gebouwd is! Een heel pittoresk dorp met houten huisjes aan het water, waarbij je niet direct het idee hebt dat dit nieuw is, maar eerder een oud en kleurrijk! Een fotografisch paradijs!

Bij het opmaken, pakten Johanna en ik het tijdens het fotograferen de draad weer op waar we gebleven waren en leerde ik haar zussen kennen! Met zelf drie dochters, word ik altijd heel gelukkig als ik zussen zo geweldig met elkaar zie! Bertine deed het haar van Johanna  en Hendrike was met haar nichtje bruidsmeisje!

Nu verheug ik me altijd al op bruidstaart tijdens zo´n dag, maar deze was ook gemaakt door Bertine, Johanna´s zus! Verschillende lagen, met verschillende tongstrelende smaken! Echt heerlijk!

Dat het goed weer was, was een handige bijkomstigheid, want dan kon er op de kade getrouwd worden. En dat er aan het water getrouwd werd, klopte helemaal, met het avontuur wat ze “oversea” in Amerika aan zullen gaan en kwam Johanna kwam met haar vader met een boot aanvaren om haar weg te geven aan Michiel! H

De ceremonie was mooi en ontroerend, waarbij ook ik het weer even niet droog hield! Dat de ceremonie nog overtroffen kon worden, bleek na het varen op `botters`met de familie en de vrienden van Michiel en Johanna! Ook tijdens deze vaart hield ik het niet droog, maar dan van het lachen! Met name in de `vrouwenboot ` was genoeg vertier en iets wat best herhaald mag worden!

Na de BBQ werd de taart van Albertine weer uit de koeling gehaaald en verheugde ik me alweer op stukje 2 van die dag! Tevens een goed moment om te speechen en daarna voorbereiden op de openingsdans!

Super om te zien hoe het trouwfeest klopte en reed ik aan het einde van de dag naar huis luisterend naar `concert at sea` met blog `het was een mooie dag`.

En dat was het zeker! Beter dan dit wordt het  niet!

Heel veel succes in Amerika en het was euforische dag!

Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_02 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_03 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_04 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_05 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_06 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_07 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_08 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_09 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_10 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_11 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_12 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_13 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_14 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_15 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_16 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_17 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_18 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_19 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_20 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_21 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_22 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_23 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_24 Bruidsfotograaf_Huizen_Trouwen_met_Miranda_25

 

Comments

comments


Leave a comment