Tarieven


bruidsfotograaf Schiedam

Allereerst  bedankt voor jullie interesse in mijn fotografie!

De kosten van jullie bruidsreportage zijn afhankelijk van jullie wensen.

Bruidsfotograaf:
Ter indicatie een reportage van 6 uur kost € 1.150,00. Om goed overzicht van jullie dag te kunnen vastleggen ben ik het liefst 6 uur aanwezig!  Natuurlijk (en heel graag zelfs) kan ik langer op jullie dag aanwezig zijn. Jullie reportage is inclusief USB met daarop in hoge resolutie beelden èn een online slideshow met wachtwoord!

Loveshoot:
Een fotosessie van zo’n 2 uur voorafgaand aan jullie huwelijk is ontzettend leuk! Kosten hiervan zijn € 250,00.  We maken kennis met elkaar, je ziet mijn werkwijze en we bedenken samen van tevoren een originele serie. De beelden van de loveshoot worden online gezet met een wachtwoord. Tip:  Deze foto’s kunnen jullie gebruiken voor uitnodigingen en ander drukwerk, zoals een gastenboek.

Familiefotograaf:
Vaak ontvang ik de vraag of ik ook familieportretten maak! Ja heel graag en heel leuk! Het liefst werk ik op locatie of gezellig bij jullie thuis! De fotoshoot duurt vaak 2 uur, ik neem hiervoor uitgebreid de tijd om jullie kinderen en overige familieleden te fotograferen. Kosten van een familieshoot zijn € 350,00.

Duo fotograaf:
Bij de meeste trouwreportages fotografeer ik solo, maar met enige regelmatig fotografeer ik als duo!
Dit kan heel handig zijn als je op meerdere locaties tegelijk moet zijn of  als er een groot gezelschap is! Ik heb een aantal fijne collega’s met wie ik samen kan werken in indien gewenst kan dit ook meegenomen worden in de offerte.

DE PAKKETTEN

Prijzenpakket-b