Meest gestelde vragen


Trouwen_Met_Miranda_Ameland-(83)

Dat poseren vinden we zo moeilijk en zo gemaakt, moet dit?
Gedurende de hele dag ga ik op tussen de gasten, maar tijdens de fotoshoot neem ik de regie heel even over! De meeste bruidsparen zijn niet gewend te poseren, maar is het tijdens de fotoshoot vaak zo gezellig, dat jullie de camera even vergeten! Dat valt dan toch best mee?
Hoe lang duurt het voordat we de foto’s ontvangen?
Jullie ontvangen binnen 4 weken de beelden op hoge resolutie op een USB stick!! ! En oh ja ook een slideshow met alle beelden online met een wachtwoord! Deze kan je dan delen met familie en vrienden.
Als klapper op de vuurpijl ook een blogbericht met een kort overzicht van de dag!
De beelden, bewerk je die zelf en mogen we ook de RAW beelden ontvangen?
Ja, ik bewerk de beelden zelf! De meesten in kleur en sommige beelden in zwart wit! En nee, ik geef nooit de RAW beelden af, de bewerking is een stukje van mijn handtekening!
En wat maakt jou dan onze bruidsfotograaf?
Dat vind ik zelf moeilijk om te zeggen, maar lees de lieve woorden van bruidsparen die jullie voor geweest zijn en wellicht dat dit ook bij jullie past!
Maak je ook reportages in het buitenland?
Jazeker, hartstikke leuk! Indien mogelijk ga ik graag met jullie mee!
Kunnen wij van de digitale bestanden ook mooie en grote afdrukken laten maken?
Zeker wel, de hoge resolutie bestanden worden allemaal op DVD geleverd en kunnen flink opgeblazen (lees vergroot) worden!
Wat is de investering?
De prijzen staan op de website vermeld, maar ik kan wel zeggen wat er bij deze prijs nog meer inbegrepen is; een gezellige en professionele fotograaf, die geen moment wil laten schieten! Welke camera had je ook al weer? Een Nikon D3s en NikonD800 en 7 fantastische lenzen.
Wat als je onverwacht niet kunt?
Ik heb een netwerk met fantastische collega fotografen met wie ik graag samenwerk en waarbij we voor elkaar klaar kunnen staan als er onverwacht iemand uitvalt.
Zorgen wij voor eten?
Met een broodje en een kopje thee ben ik overdag helemaal gelukkig en indien ik s’avonds ook fotografeer, eet ik graag mee en is een artiestenmaaltijd meer dan voldoende.
Kunnen we je ook voor minder dan 6 uur boeken?
Ja dat kan, voor een reportage van bijvoorbeeld 4 uur vraag ik dan € 900,00, maar boek deze reportages liever in het naseizoen!
Wij hebben nog vragen!
Dat kan! Als je een mail stuurt, beantwoord ik deze altijd binnen 24 uur! Of leuker nog, kom gezellig langs om kennis te maken!