Bruidsfotograaf Venlo – Grenzeloos trouwen!


Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_01Bruidsfotograaf Venlo en Bruidsfotograaf in Duistland in 1 dag!

Jos en Alide kennen elkaar al even en met even bedoel ik 35 jaar! Nadat ze hun droomplek in Duitsland gevonden hadden, leek dit hun wel een mooie plek om te trouwen en eens een feest te geven voor familie en vrienden!

Voor mij een unieke trouwreportage! En eerlijk is eerlijk, een droomplek is het! Op de grens van Duitsland en Nederland, langs het Pieterpad staat de boerderij! Een kwestie van oversteken en je bent in het buitenland! Dat is ook wat Jos, Alide en het gezelschap deden!

Na een kleine regenbui liepen de heren en de dames ieder apart om de boerderij en troffen elkaar op het Pieterpad waar het huwelijk werd gesloten. De ceremonie werd voltrokken door Henk van den Berg, een goede vriend. Vriend Rabbijn Soetendorp hield een prachtige toespraak en leidde ook de ceremonie als opening van de maaltijd.

Voor Jos en Alide geen ringen, maar een hart! Een hart als symbool, die je op de trouwkaart van zus en kunstenares Marian van Kessel terug zag, waarbij twee delen samen komen: het open hart wordt opgevuld door het dichte hart! Na de ceremonie en felicitaties stonden er lange tafels klaar en kon het gezelschap aan tafel, waarbij ik ook een vorkje mocht meeprikken en kan niets anders zeggen dat het eten van Studio uit koken i.s.m. Lizette de Kooning – gespecialiseerd in Biologisch en eerlijk eten – niet te versmaden was!

Tijdens het uitbuiken of tussen de gangen door kon je ook nog even aanschuiven bij Chantal! Het huwelijks cadeau voor Jos en Alide; een Rotterdamse kunstenares Chantal van Heeswijk die van alle gasten een meer dan geweldig portret heeft gemaakt!

Tijdens het eten ook nog een optreden waar dochter Ayla een lied voor haar ouders ging zingen en ik het wederom niet droog hield! In de avond was het tijd voor een diner en wederom een optreden van de talentvolle jonge band Spoon Lifts Moon  pal op de grens met uitzicht op de zonsondergang.

Hoe heerlijk is de zomer en hoe heerlijk was deze dag!

Bedankt Jos en Alide!

 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_02 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_03 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_04 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_05 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_06 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_07 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_08 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_09 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_10 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_11 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_12 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_13 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_14 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_15 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_16 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_17 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_18 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_19 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_20 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_21 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_22 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_23 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_24 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_25 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_26 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_27 Bruidsfotograaf_Venlo_Trouwen_Met_Miranda_28

Comments

comments


Leave a comment