Bruidsfotograaf Ter Apel – Er gaat niets boven Groningen èn Jeroen en Irene


Bruidsfotograaf Ter Apel_01

Bruidsfotograaf Ter Apel : Begin dit jaar ontving ik van Irene een mail of ik een bruidsfotograaf in de buurt van Groningen wist! “Nou ik!” was mijn antwoord! Ik bedoel Rotterdam is toch een kippeneindje van Groningen? “Nog leuker”  was het antwoord, want Irene en ik hadden elkaar al vaker gezien!

Jeroen en Irene zouden in mei in Ter Apel gaan trouwen! Ter Apel; omdat Irene daar vandaag komt!
 Al vroeg in de ochtend met mooi weer ging ik richting Groningen!  Het weer voor een mooie  trouwreportage stond in de meewerkstand!

Eerlijk is eerlijk; een idyllisch plekje  met alle ingrediënten voor een prachtig huwelijk is toch wel Ter Apel! Een prachtig klooster met prachtige lichtval. Tijdens de fotoshoot eerst naar het klooster en 5 minuten later gewoon tussen de koeien!

Met een klein gezelschap was er na de ceremonie een receptie met aansluitend diner! Het voordeel hiervan dat je het gezelschap al snel goed leert kennen en er vanzelf spontane fotosessies ontstaan!

Jeroen en Irene, nogmaals bedankt voor de leuke dag in Ter Apel

 Bruidsfotograaf Ter Apel_02 Bruidsfotograaf Ter Apel_03 Bruidsfotograaf Ter Apel_04 Bruidsfotograaf Ter Apel_05 Bruidsfotograaf Ter Apel_06 Bruidsfotograaf Ter Apel_07 Bruidsfotograaf Ter Apel_08 Bruidsfotograaf Ter Apel_09 Bruidsfotograaf Ter Apel_10 Bruidsfotograaf Ter Apel_11 Bruidsfotograaf Ter Apel_12 Bruidsfotograaf Ter Apel_13 Bruidsfotograaf Ter Apel_14 Bruidsfotograaf Ter Apel_15 Bruidsfotograaf Ter Apel_16 Bruidsfotograaf Ter Apel_17 Bruidsfotograaf Ter Apel_18 Bruidsfotograaf Ter Apel_19

 

Comments

comments


Leave a comment