Anderen over Miranda


Thuiswedstrijd: De ene Rotterdammer(t) over de andere Rotterdammer(t)

Trouwen_met_Miranda_lieve_woorden_02

Wij hebben Miranda leren kennen als een heerlijk, spontaan en zeer creatieve persoonlijkheid. We wisten niet wat we konden verwachten en hadden op dat moment geen referenties. Ondanks alles begreep ze direct wat wij wilden en meer! De foto’s zijn ongedwongen en daar waar een standaard fotograaf geen oog voor heeft haalt zij naar voren en schiet de mooist, ontroerende en leukste kiekjes. Het zijn altijd moment opnamen en vind het zo knap dat ze dit gelijk te pakken heeft. Wat wij ook belangrijk vonden is dat op zo’n drukke dag, vol belangstelling en het gevoel alles een beetje langs je heen gaat ze niet opdringerig aanwezig is en dat wat je gemist hebt terug ziet in de foto’s. Geen saaie statie portretten want dan moet je niet bij Miranda zijn! Een fijne persoonlijkheid om op je belangrijke dag om je heen te hebben en voelt eerder als een vriendin als een fotograaf. De inmiddels mooie website en haar creatieve geest en professionaliteit zie je terug in haar foto’s. Haar foto’s verkopen haar zelf….
Robert en Judith

Ode aan Miranda Vijfvinkel

bruidsfotograaf Huizen

Dit zijn niet mijn woorden hoor, ik zou niet durven! Michiel en Johanna trouwden in Huizen en later promoveerde Johanna in Tilburg om vervolgens naar Amerika te verhuizen! En dan zo ontzettend gaaf om te lezen dat er zelfs een blogbericht met alleen maaar complimenten over je geschreven is! Hier kun je het blogbericht lezen!
En dit is de trouwreportage van Michiel en Johanna!

 

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben, stuur een mail!

 

Een echte ADO supporter over de Fotograaf

Trouwen_met_Miranda_lieve_woorden_01

Na het aanzoek van mijn aanstaande man, begon de geweldig leuke tijd van voorbereiden. Een goede bruidsfotograaf vond ik heel belangrijk. Ik wilde naast de gebruikelijke foto’s ook bijzondere en originele foto’s. En omdat een trouwdag onvergetelijk moet zijn wilde ik foto’s van een goede kwaliteit. Dit had ik allemaal op een rijtje gezet en na 5 minuten wist ik het… ik bel Miranda Vijfvinkel! Wij hebben een avondje gezeten om alles door te spreken. Miranda had veel voorbeelden van eigen werk waardoor wij zeker wisten dat dit was wij zochten! Eerlijk is eerlijk… er zat een locatie tussen die vrij apart was: het ADO-Den Haag stadion. Ook hier had Miranda super leuke ideeën voor  en mijn aanstaande man was helemaal gelukkig (grote Ado-Fan). Daarnaast waren er zoveel mooie foto’s van onze dag gemaakt;  ’s ochtends van de make-up/ op een basisschool/ op het strand/ in het stadhuis en op  de feestlocaties. Wij vonden het heel fijn dat Miranda serieus met haar vak bezig was, maar ondertussen ook heel relaxed was. Ze wist precies op welke momenten  ze de mooiste foto’s moest maken en wanneer ze even een grap tussendoor kon maken. De sfeer was hierdoor echt heel ontspannen, en dat op een trouwdag! Wij konden bijna niet wachten op de resultaten. Uiteraard wist Miranda dit, en zij heeft dag én nacht doorgewerkt om heel snel de foto’s in een mooie kwaliteit te leveren. Onze wensen zaten er allemaal in. Ik kon het bijna niet geloven maar zelfs de foto’s op het Ado Den Haag voetbalveld en in de kleedkamer waren mooi! De foto’s zitten in mooi boek en wij pakken dit er nog heel vaak bij zodat wij elke keer weer even genieten van onze mooie trouwdag. Miranda, nogmaals  bedankt voor de prachtige foto’s!

Even kennis maken dachten we.

Trouwen_met_miranda_Ridderkerk (1)

We belden rond 20.00 uur aan bij Miranda en vanaf dat moment is het geen tel stil geweest. Na middernacht zijn we pas de auto in gestapt, maar met een super gevoel: ‘Onze’ fotograaf hebben we gevonden! Voor onze uitnodiging wilden we iets anders dan anders en we vroegen Miranda om mee te denken. Na wat ideeën heen en weer mailen, hebben we snel een afspraak gemaakt om foto’s te maken voor de uitnodiging. Het resultaat mocht er wezen! We hadden een persoonlijke en originele uitnodiging. Met dit in ons hoofd keken we uit naar onze grote dag en maakten we ons geen seconde druk over de foto’s, een onderdeel van de dag dat voor ons wel heel belangrijk was. Het is immers een tastbare herinnering van een van de mooiste dagen uit je leven. Niet alleen wij waren enthousiast over Miranda, ook Marloes haar broer was ‘verkocht’ en zo heeft Miranda ook de foto’s gemaakt op zijn trouwdag. Al met al hebben wij een super dag gehad, mede door de ontspannen en gezellige Miranda!

Een strand daagie met elkaar

Trouwen met Miranda

Miranda had ook de fotoreportage van vrienden van ons verzorgd. Toen we deze zagen wisten we direct dat we ook van hier diensten gebruik wilden maken (dit was nog voordat trouwen überhaupt in het vizier was). Wij waren op zoek naar foto’s welke goed de sfeer van de dag weergaven en wilden liever niet de standaard statieportretten maar juist wel weer van het diner en het feest ’s avonds. Het maken van de foto’s was echt een leuk event op zich en ook de sfeer met Miranda is gewoon hartstikke leuk. Niet te stijfjes, niet te formeel maar wel kwaliteit leveren. Veel van onze gasten waren bang dat Miranda de juiste momenten niet op foto had vastgelegd omdat ze zo onopvallend aanwezig was. Maar niets is minder waar, we zijn heel blij met het eindresultaat en zouden een ieder aanbevelen met deze vakvrouw in zee te gaan.
Kelly en Tanya

 

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben, stuur een mail!

 

Duidelijk dat we met iemand te maken hadden met passie!

Kasteel ter Haar Haarzuilens_Trouwen_met_Miranda (40)

De eerste ontmoeting met Miranda vond plaats bij haar thuis aan de keukentafel waarin we even “kort” kennis kwamen maken. Meteen werd ons duidelijk dat we hier met iemand te maken hadden die echte passie heeft voor haar vak en absoluut geen 13 in een dozijn trouwfotografe is. Miranda bruist van inspiratie! Na wat mooie werken van haar te hebben gezien en wat ideeën te hebben gehoord over onze trouwrapportage zijn wij al snel tot de conclusie gekomen om haar de vrije hand te geven omdat wij daar wel vertrouwen in hadden. Wij gingen dan ook met een zeer voldaan gevoel naar huis. Op de dag zelf hebben we behalve de foto shoot  een paar uur voor de voltrekking van ons huwelijk niets van haar gemerkt, ze was gewoon een van de gasten en werd ook zo ervaren door iedereen. Dit resulteerde dan ook in prachtige spontane foto’s waarbij niemand bewust door had dat ze gemaakt werden. Hierdoor was Miranda in staat in schitterende foto’s te maken waar iedereen naturel op stond. Wij hebben dan ook veel complimenten ontvangen over de kwaliteit van onze trouwfoto’s.
Geoffrey en Marjolijn 

Trouwen met Miranda…  Dat leek ons een goed plan… En niets bleek minder waar!

Bruidsfotograaf_Rotterdam

Nadat Martijn mij vorig jaar ten huwelijk had gevraagd, begon het plannen van de bruiloft!
De locatie was snel gekozen, onze geboortestad Rotterdam, daar moest het gebeuren!
We wilden lekker eten, lieve mensen om ons heen en de dag afsluiten met een knalfeest.
Waar we ook al vrij snel aan dachten, was dat we een goede trouwfotograaf wilden. Een fotograaf die de dag gevoelig, maar ook met humor en originaliteit in beeld zou brengen.  Doordat ik juf was op de school van de dochters van Miranda, had ik al veel van haar creatieve en super gave werk voorbij zien komen en toen ik haar had opgezocht op internet, zag ik dat ze ook bruiloften fotografeerde en waren we direct enthousiast.

Na een bezoek bij haar thuis, waar we haar werk mochten bekijken, maar vooral super warm ontvangen werden met versgebakken taart door de dochters, waren we verkocht. 😉  In juni hadden we een loveshoot op het strand, hier konden we vast oefenen voor de grote dag!
Op 10 oktober 2014 was het zo ver, we gingen trouwen… met Miranda!!!
Miranda is heel de dag bij ons geweest en heeft de dag fantastisch goed vastgelegd voor ons. We hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt, die stuk voor stuk prachtig zijn geworden.  De ceremonie is vastgelegd met een lach en een traan. En de foto’s van het feest zijn ook ontzettend leuk om terug te kijken.
Miranda heeft ons de mooiste dag van ons leven van minuut tot minuut in beeld weergegeven.
WE LOVE MIRANDA!!!!
Martijn en Denise

 

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben, stuur een mail!

 

De ‘verplichte’ fotosessie was heel leuk om te doen en zelfs mijn man vond het heel bijzonder en ontspannen.

Ter-Apel--bruidsfotograaf_KloosterTrouwen-met-Miranda_47

Als je mij 3 jaar geleden had gevraagd of ik ooit zou trouwen en een echt trouwfeest zou geven, een dure trouwjurk aan zou trekken en in een koets zou stappen; dan had ik je weinig kans gegeven. – Helemaal over de top en van het geld kun je veel beter gaan reizen, toch?

Toen ik plotseling de liefde van mijn leven ontmoette en hij mij na 1,5 jaar ten huwelijk vroeg, groeide langzaam het idee dat zo’n huwelijksfeest samen met je familie en beste vrienden eigenlijk wel super bijzonder is. Ja en als je dan toch bezig bent kun je het maar beter helemaal goed doen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we voor een professionele fotograaf hebben gekozen die onze fantastische huwelijksdag geweldig mooi op beeld heeft weten te vangen.

Miranda is een bijzonder mens en ontzettend enthousiast. Toen we bij haar thuis waren om de plannen voor ons huwelijk door te spreken onthaalde ze ons met een waterval aan ideeën en verhalen. Eenmaal aan het werk is ze de rust zelve en heel geconcentreerd bezig om het hele verhaal en alle emoties van zo’n dag goed vast te leggen. Zonder echt ‘aanwezig’ te zijn lukt het haar om op het juiste moment de bijzondere gebeurtenissen te pakken. Miranda past zich heel goed aan en voelt snel vertrouwd. De ‘verplichte’ fotosessie was heel leuk om te doen en zelfs mijn man vond het heel bijzonder en ontspannen. Ook heeft Miranda een aantal creatieve methodes om de gasten te prikkelen waardoor iedereen spontaan op de foto is gekomen. We hebben dan ook heel veel enthousiaste feedback ontvangen. Iedereen vindt het een leuk cadeautje om een mooie foto van zichzelf te hebben. Het fotoalbum is ook prachtig geworden en een geweldig mooie herinnering waar we nog lang van zullen genieten. Het werk van Miranda is het helemaal waard! Nogmaals bedankt!
Jeroen en Irene