Bruidsfotograaf Nijeveen: Een bruiloft om warm van te lopen


Bruidsfotograaf Nijeveen

: Een bruiloft met een lach, een traan en veel zweetdruppels!

Juist ja, een mooie dag, waarbij het kwik aardig gestegen was, een dag om warm van te lopen en nooit te vergeten.

Via Facebook kreeg ik van Linda afgelopen januari, toen het overigens een stuk kouder was, een bericht of ik 4 juli wat te doen had! “Eh nee, niet direct!” “Nou boek deze dag dan maar, want Klaas en ik gaan trouwen”. Nu boek ik niet al mijn bruidsparen zo gemakkelijk via een Persoonlijk bericht op Facebook, maar Linda en ik hadden elkaar al leren kennen op de bruiloft van Michiel en Johanna!

Klaas en Linda wonen in Nijeveen en heeft Linda een paard waar ze heel graag ook de bruids shoot mee wilde doen. Ja natuurlijk, ik ben dol op paarden, heb zelf jarenlang paardgereden en kon niet wachten om aan deze fotoshoot te beginnen!

Het was warm die dag, heel warm, zo dus ook voor Wanted, het paard van Linda die al klaarstond toen we aankwamen! Heerlijk om weer even het paardengevoel te hebben! We hebben geweldige foto’s kunnen maken en had Wanted er helemaal zin in!

Na de shoot was het tijd voor het burgerlijk huwelijk op Landgoed Oldenhof waarbij het eerste “ja” woord werd gegeven. Na het burgerlijk huwelijk gingen we naar de prachtige kerk in Zwartsluis. Hier werden de naast de vele zweetdruppels ook de eerste tranen weggepinkt nadat Linda een mooi en ontroerend lied voor Klaas had gezongen. Prachtig! Wederom werd het Ja woord gegeven en nu met de ringen.

Na de kerkdienst proosten en was iedereen wel toe aan wat kouds! Het was tenslotte de heetste dag van het jaar! De stropdassen gingen los, lange broeken werden ingewisseld door korte broeken en kon het feest beginnen.

En oh ja, er was nog bruidstaart gemaakt door Albertine, die dit keer aardig haar best had gedaan! Een bruidstaart van EEN METER TWINTIG! Tja, de fotograaf had ook best honger en kon een aardig vorkje mee prikken die dag!

Klaas en Linda, als er nog taart over is, komen we graag nog even langs.

Bedankt voor de leuke dag!

Bruidsfotograaf Nijeveen_Trouwen_met_Miranda_0001 Bruidsfotograaf Nijeveen_Trouwen_met_Miranda_0002 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0003 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0004 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0005 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0006 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0007 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0008 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0009 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0010 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0011 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0012 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0013 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0014 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0015 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0016 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0017 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0018 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0019 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0020 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0021 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0022 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0023 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0024 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0025 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0026 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0027 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0028 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0029 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0030 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0031 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0032 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0033 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0034 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0035 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0036 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0037 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0038 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0039 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0040 Bruidsfotograaf Meppel_Trouwen_met_Miranda_0041

Comments

comments


Comments (8)

 1. ida

  schitterend Miranda, mede dankzij jou hebben wij ook een prachtige dag gehad.
  heel hartelijk bedankt dat je er was, liefs uut klooster.

  Beantwoorden
 2. Reina Tulp

  Mooie foto’s. Origineel. Prachtige dag. Maar niet echt handig om ze niet achter een wachtwoord te zetten. Iedereen kan ze nu van internet plukken.

  Beantwoorden